Το 2020 μια γλυκιά έμπνευση ήρθε για να μας ξεσηκώσει, να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου η φαντασία και η αγάπη μας για την σοκολάτα και το γλυκό θα έβρισκαν καταφύγιο.

Οι συνταγές και τα μυστικά που πέρασαν από γενιά σε γενιά, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη μας για την γλυκιά τέχνη, προσδίδουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό.

Στο πλήρες εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο μας, ξετυλίγουμε απλόχερα το ταλέντο και την τεχνογνωσία μας, παράγοντας μοναδικές δημιουργίες που θα σας ταξιδέψουν στον παράδεισο του γλυκού και όχι μόνο, πάντα με οδηγό τις συμβουλές και τις συνταγές από την κυρία Ανατολλή.

Με σύμμαχο την φαντασία μας και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες μας, αναπτύσσουμε την ποικιλία των προϊόντων μας, με γνώμονα την καινοτομία και την ποιότητα ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε γευστική σας ανάγκη.

Η εκλεκτή και προσεκτικά επιλεγμένη σοκολάτα σε συνδυασμό με την τέχνη των ανθρώπων μας, σας χαρίζουν ένα αποτέλεσμα γευστικής πολυτέλειας και εμπειρίας.

Μέσα από το οργανωμένο δίκτυο διανομής της ΔΙΑΝ, τα προϊόντα μας έρχονται δίπλα σας,

πάντα φρέσκα και λαχταριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.